Stěhování

Potřebujete se stěhovat ?

Vítejte v katalogu stěhovací-služby.cz kde naleznete kontakty na stěhovací služby, které Vám zařídí kompletní stěhovací služby.

Hledáte nejlevnější stěhování ? Hledat stěhováky můžete přímo v mapách na Stěhovací-služby.cz

  • Stěhování Praha
  • Stěhování Brno
  • Stěhování Ostrava
  • Stěhování nadměrných předmětů
  • Stěhování firem 

Stěhování firem

Potřebujete přestěhovat firmu do nových prostorů ? Stěhování firem - Kompletní stěhovací služby pro firmy naleznete v katalogu Stěhovací služby.cz

STORAGE SERVIS s.r.o.

www: http://www.sklady-v-praze.cz
E-mail: storage@czech-storage.com
Telefon:225 379 415
Fax:
Adresa: Doubravnická 1306/12
Praha
149 00

Společnost se v počátcích svého podnikání specializovala na pronájem skladovacích prostor a poskytování služeb se skladováním souvisejících, se zaměřením především na vydavatele tiskovin (časopisy, denní tisk) a obchodní společnosti (skladování zboží a zásobování obchodních řetězců). V rámci rozvoje komplexních služeb pro své klienty, postupem času společnost STORAGE Servis, s.r.o. rozšířila své podnikání do dalších perspektivních oborů, jako správa pohledávek, správa nemovitostí, skladování zboží všech typů či servis v rámci exekučních řízení pro exekutory či státní orgány. V současné době se společnost STORAGE Servis, s.r.o. zabývá strojním i ručním balením DVD a CD nosičů. V rámci komplexních služeb zákazníkům společnost STORAGE Servis, s.r.o. zajišťuje výrobu DVD a CD nosičů, včetně zajištění všech typů obalů a výroby tiskovin i kartonů dle požadavků zákazníka.

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.