Stěhování

Potřebujete se stěhovat ?

Vítejte v katalogu stěhovací-služby.cz kde naleznete kontakty na stěhovací služby, které Vám zařídí kompletní stěhovací služby.

Hledáte nejlevnější stěhování ? Hledat stěhováky můžete přímo v mapách na Stěhovací-služby.cz

  • Stěhování Praha
  • Stěhování Brno
  • Stěhování Ostrava
  • Stěhování nadměrných předmětů
  • Stěhování firem 

Stěhování firem

Potřebujete přestěhovat firmu do nových prostorů ? Stěhování firem - Kompletní stěhovací služby pro firmy naleznete v katalogu Stěhovací služby.cz

JASA s.r.o.

www: http://www.jasa.cz
E-mail: jasa@jasa.cz
Telefon:317 721 880
Fax:
Adresa: Křižíkova 2081
Benešov
256 01

Firma zajišťuje mezinárodní a vnitrostátní dopravu ve všech tonážních kategoriích. Používá nejmodernější vozidla značky Mercedes Benz, návěsy Schwarzmüller a cisternové návěsy Willig a LAG. Dále nabízí služby v oblasti logistiky a skladování, provozuje i vlastní čerpací stanici pohonných hmot. Firma J A S A vznikla v roce 1990, a to jako fyzická osoba JASA - Ing. Jaroslav Šašek. V začátcích firma provozovala tři nákladní vozidla AVIA, zabývala se obchodní činností a opravami motorových vozidel. Z prvního působiště ve vlastním rodinném domku majitele se firma za první tři roky několikrát stěhovala do pronajatých objektů. Nejdříve to byly haly v Černém lese, poté část objektu Táborských kasáren. V roce 1993 firma zakoupila polovinu objektu v průmyslové zóně v Křižíkově ulici v Benešově po Agrozetcentru Praha. V té době již měla 16 zaměstnanců a 20 vozidel. V roce 1995 se transformovala ve firmu JASA s.r.o. za účelem rozšíření se a udržení obchodního jména. V novém areálu firma rychle expandovala, a to jak do počtu lidí, tak i počtem vozidel. V současné době firma vlastní cca 47 vozidel a zaměstnává 46 lidí.

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.