Stěhování

Potřebujete se stěhovat ?

Vítejte v katalogu stěhovací-služby.cz kde naleznete kontakty na stěhovací služby, které Vám zařídí kompletní stěhovací služby.

Hledáte nejlevnější stěhování ? Hledat stěhováky můžete přímo v mapách na Stěhovací-služby.cz

  • Stěhování Praha
  • Stěhování Brno
  • Stěhování Ostrava
  • Stěhování nadměrných předmětů
  • Stěhování firem 

Stěhování firem

Potřebujete přestěhovat firmu do nových prostorů ? Stěhování firem - Kompletní stěhovací služby pro firmy naleznete v katalogu Stěhovací služby.cz

HOSTIVICE - MĚSTO

www: http://www.hostivice-mesto.cz
E-mail: info@radnice.hostivice.cz
Telefon:220 397 120
Fax:
Adresa: Husovo náměstí 13
Hostivice
253 01

Území Hostivice bylo osídleno již od pravěku. Z mladší doby kamenné (neolitu) pocházejí obytné domy kultur s lineární keramikou a s vypíchanou keramikou. Významným nálezem je sídliště kultury nálevkovitých pohárů z pozdní doby kamenné v lokalitě pod STS. Z doby bronzové bylo objeveno v Paloukách pohřebiště únětické kultury a rozsáhlé sídliště knovízské kultury. Halštatská kultura ze starší doby železné bylo prozkoumáno například v lokalitě pod STS a významná vesnice kultury laténské a římské s železářskými pecemi se nacházela u Palouk. Zaznamenány jsou i objekty používané lidmi v době stěhování národů i nejstarších SLovanů. Současná podoba města Hostivice vznikla sloučením a růstem čtyř původně samostatných vsí. Každá z těchto vsí měla zpočátku úplně jiný vývoj. Během 19. a 20. století se měnilo i správní uspořádání našich obcí. V roce 1849 se spojily samostatné obce Litovice, Břve a Jeneček do společné obce s jediným vedením a 1. ledna 1950 vznikla z Hostivice a Litovic jediná obec. K 700. výročí byla Hostivice s platností od 1. ledna 1978 povýšena na město.

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.