Stěhování

Potřebujete se stěhovat ?

Vítejte v katalogu stěhovací-služby.cz kde naleznete kontakty na stěhovací služby, které Vám zařídí kompletní stěhovací služby.

Hledáte nejlevnější stěhování ? Hledat stěhováky můžete přímo v mapách na Stěhovací-služby.cz

  • Stěhování Praha
  • Stěhování Brno
  • Stěhování Ostrava
  • Stěhování nadměrných předmětů
  • Stěhování firem 

Stěhování firem

Potřebujete přestěhovat firmu do nových prostorů ? Stěhování firem - Kompletní stěhovací služby pro firmy naleznete v katalogu Stěhovací služby.cz

Bernacký Roman

www:
E-mail: fabernacky@seznam.cz
Telefon:604 247 137
Fax:
Adresa: Mládeže 539/5
Ostrava-Jih
700 30

Jsme menší firma, nabízející své služby v oblasti malířství a natěračství. Jsme schopni Vám zajistit jak vymalování interiérů, tak exteriérů. V naší nabídce však naleznete i činnosti související, jako např. stolařské a povrchové úpravy před a po malování, stěhování nábytku, sklenářské práce. Hledáte pomoc při opravě Vašich dveří či oken? Nabízíme Vám nejen výrobu nových produktů, ale zajistíme i úpravy a materiál s tím spojený. Jestliže se právě zařizujete, případně jste se rozhodli pro renovaci Vašeho domu,nechte to na profesionálním přístupu, který zajišťujeme. Sami máte možnost posoudit, jak bohaté zkušenosti máme za sebou. Stačí se podívat na REFERENCE uvedené na těchto stránkách. Děkujeme za projevený zájem a budeme se na Vás těšit.

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.